Horoszkópok

2012.07.12. 22:58

Napi horoszkóp - A Halak ma megkaphatja álmai munkáját

Címkék#horoszkóp

A Kos magánélete váratlan fordulatot vehet, a Bikának kifejezetten jó napjuk lesz.

Vas Népe

Kos (március 21–április 20.) – Magánélete váratlan fordulatot vesz a mai napon, amit ön eleinte fenntartással fogad, ám a nap végére belátja, ez nem is történhetett volna másképp. Ez a helyes hozzáállás!

Bika (április 21–május 20.) – Ma kifejezetten jó napjuk lesz a Bikáknak! Munkahelyükön kiválóan teljesítenek, ami nem várt anyagi előnyhöz juttatja őket. Magánéletében sem lehet oka semmiféle panaszra!

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma van az a nap az életében, amitől még tegnap annyira félt. De látja, nem is olyan rémes, mint ahogyan már előre elképzelte, felesleges volt hát a sok aggodalom.

Rák (június 22–július 22.) – Egy nehéz időszakon van túl, legalábbis szeretné ezt hinni. Az igaz, hogy már látja az alagút végét, ám még közel sincs itt a megoldás. Addig még lesznek álmatlan éjszakái.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.) – Ön még a szabadsága alatt is dolgozik? Ne tegye! Senki sem fogja díjazni az igyekezetét, kollégái inkább túlbuzgóságnak fogják föl, ráadásul ön sem piheni ki magát.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.) – Ma tegye meg az első lépést a gyógyulása felé vezető úton! Ne halogassa, ne keressen kifogásokat, ha el akarja kerülni a sebészkést! Az egészsége nagyon fontos!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Végre péntek van, és ez már azt jelenti önnek, hogy fél lábbal megkezdte a nyári szabadságát! Gyorsan végezze el a határidős munkáit, aztán itt a jól megérdemelt pihenés!

Skorpió (október 24–november 22.) – Nagyon úgy néz ki, hogy ön még a nagy nyári kánikulában is képes megfázni. Biztos, hogy rendben van az immunrendszere? Nem ártana egy alapos orvosi kivizsgálás!

Nyilas (november 23–december 21.) – Egy váratlan látogatásnak nem mindenki tud örülni, ön azonban kivétel! Egy rég nem látott rokon teszi tiszteletét önnél, ami kellemes színt hoz már-már unalmas életébe.

Bak (december 22–január 20.) – Mint derült égből a villámcsapás, úgy csap le önre a szerelem. Hiába tiltakozik, nem tud védekezni, az érzései minden racionalitást
felülmúlnak. És higgye el, ez így van jól!

Vízöntő (január 21–február 20.) – Egy régi szerelem kopogtat újra az ajtaján. Hagyja továbbmenni vagy újra megéli a múltbeli érzelmeket? Ez csak önön múlik! Ami azonban fontos: előítéletek nélkül döntsön!

Halak (február 21–március 20.) – Ma megkaphatja álmai munkáját, csak hinnie kell benne. Ne úgy menjen az állásinterjúra, hogy ez „nekem úgysem sikerül”. Csak pozitívan!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!