Horoszkópok

2012.07.26. 22:04

Napi horoszkóp - A Kos minden baját elfelejtheti

Az Ikrek végre pihenhet, a Bikára vár egy kellemes találkozás.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) - A hétvégére remek szórakozást, csupa derűt és kacagást jeleznek önnek előre a csillagok. Olyan jól fogja érezni magát, hogy minden gondját-baját elfelejti. Egy időre.

Bika (április 21-május 20.) - Találkozhat valakivel, aki már az első pillanatban elvarázsolhatja önt. Nem biztos, hogy szerelemről lesz szó, lehet ez akár egy mély barátság kezdete is. Valami megváltozik az életében.

Ikrek (május 21-június 21.) - Kellemes pihenés vár önre a következő napokban, végre sikerül majd több időt együtt töltenie a családtagjaival. Ha tehetik, utazzanak el valahova, és minél több közös programjuk legyen.

Rák (június 22-július 22.) - Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy felülvizsgálja a terveit és a céljait. Nem biztos, hogy mostanában arrafelé tart, amerre szeretne. Talán más utat kellene keresnie és más célt kitűzni.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Meglepő következtetésre juthat egy önhöz viszonylag közel álló emberrel kapcsolatban. Most derülhet ki, hogy félreismerte, és a valóságban egészen más, mint amilyennek hitte.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Hajlamos azt hinni, hogy csak önnek lehet igaza, pedig ez nincs így. Ne uralkodjon másokon, hallgassa meg a szerettei véleményét is, különben zsarnoknak fogják tartani.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Próbálja legyűrni a rosszkedvét. Még ha lenne is oka a szomorúságra, ne akarja konzerválni ezt az állapotot. Menjen társaságba, szórakozzon, és felejtse el a gondokat.

Skorpió (október 24-november 22.) - Problémák adódhatnak az egészségével, ha nem változtat minél előbb az életmódján. Fogyasszon több zöldséget és gyümölcsöt, kerülje a nehéz ételeket. A hétvégén tornázzon is!

Nyilas (november 23-december 21.) - Mostanában túl sokat álmodozik, a gondolatainak nincs sok közük a valósághoz. Térjen vissza a földre, és nézzen körül a környezetében! Lenne néhány e világi tennivalója is!

Bak (december 22-január 20.) - Folytatódik a jó szériája, továbbra is úgy alakulnak a dolgai, ahogyan szeretné. Némi visszafogottság azért nem ártana, mostanában elég szertelen a viselkedése, ami idegesíthet másokat.

Vízöntő (január 21-február 20.) - Jót tenne önnek a környezetváltozás. Lehet, hogy új lakást kellene keresnie, elköltöznie valahova. A mostani helyen túl sok negatív hatás éri, ami árthat az egészségének.

Halak (február 21-március 20.) - Fokozódhatnak a feszültségek ön körül, és nem lehet egy legyintéssel elintézni a viszályokat. Gondolkodjon el, hogy akar-e továbbra is így élni?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!