Horoszkópok

2012.07.29. 22:05

Napi horoszkóp - A Rákra rátalál a szerelem

A Nyilas legyen körültekintő, a Vízöntőnek jól alakul a napja.

Vas Népe

Kos (március 21–április 20.) – Szokásától eltérően most haragtartónak mutatkozik. Úgy érzi, a megértésre épülő életstratégiája megrendült. Talán igaza van annak, aki azt mondja, csak az erő tud szövetséget szülni.

Bika (április 21–május 20.) – Néha elég egy kicsit rátenni a tűzre, hogy a lángok vizesen elharapózzanak. Lehet, hogy túllőtt a célon és ok nélkül sértett meg másokat. Most aztán keresheti, hogyan tegye jóvá a baklövést.

Ikrek (május 21–június 21.) – Kissé talán könnyebbé válik a munkája, lesz valaki, aki némi terhet levesz a vállairól. Azért ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhet: a főnökei nagyon figyelik minden mozdulatát.

Rák (június 22–július 22.) – Önre köszönthet a szerelem, éppen most, amikor nem számított e vendégre. A legfurcsább az, hogy nem egy ismeretlen dobogtatja meg a szívét, hanem olyan, akit már régtől ismer.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ön mostanában harapós kedvében van, sokszor és sokakat bánt meg a nyersességével. Érdemes lenne úgy megtartania az őszinteségét, hogy véleményével ne okozzon sebeket.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Előre fél a szabadságtól, mert bár millió programot tervezett előzetesen, pontosan tudja, hogy a töredéke sem fog beleférni a néhány napos szabadidőbe. Azért előre ne kenődjön el!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Nem áll meg a világ, ha nem utaznak külföldre, ha hanyagolják a drága hazai nyaralóhelyeket. Ha egyszer meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor ne szégyellje, tessék meghúzni.

Skorpió (október 24– november 22.) – Mindig családcentrikusnak tartotta magát, mostanában mégis sokat túlórázik és a legszomorúbb, hogy el kell ismernie: akkor sem siet haza, ha már indulhatna szeretteihez.

Nyilas (november 23– december 21.) – Ma legyen nagyon körültekintő, könnyen bajba sodorhatja valaki. Elsősorban a munkahelyén kell intrikától tartania, de ha a munkáját hiba nélkül elvégzi, akkor nem kell félnie.

Bak (december 22–január 20.) – Ha van egy kis szabadideje, akkor tessék elterülni, olvasson, hallgasson zenét vagy kiránduljon egy nagyot, de ne a munkahelyi vagy a családi problémákon törje a fejét.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Jól alakul a mai napja, úgy érezheti, a sors szinte olvassa a gondolatait. Arra figyeljen, bármibe kezd, csak tiszta alapokra építkezzen, különben egy idő után mindent elvihet az ár.

Halak (február 21– március 20.) – A család néha fárasztó életforma. Kiszállni mindenesetre nem lehet belőle, ezért aztán ne legyen haragtartó. Persze a méltánytalanságot, sértést ne tűrje el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!