Horoszkópok

2012.07.25. 22:19

Napi horoszkóp - Az Ikrek fogja vissza magát a költekezésben

A Bika ma nagyon a szívén viseli a dolgokat, a Halaknál feszült lehet a családi légkör.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Ha új vállalkozásba kezd vagy esetleg egy utazást tervez, akkor nem várt sikerekben, örömökben lehet része. A mai nap kedvező mindenféle változtatásra az élet minden területén.

Bika (április 21-május 20.)  
Ma különösen érzékeny napra számíthat, olyan dolgokat is a szívére vehet, amilyenekre máskor csak legyinteni szokott. Ne keressen ott is bántó szándékot, sértést, ahol nincsen!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ma kerülje el az üzleteket, mert olyan dolgokat is megvásárolhat esetleg, amelyekre most semmi szüksége nincsen. Próbálja visszafogni a költekezést, mert szorult helyzetbe kerülhet.

Rák (június 22-július 22.) 
A karrierjében váratlan fordulat következhet be, olyan ajánlatot kaphat, amelynek nehéz ellenállni. Az is lehet, hogy költözködnie is kell. Ha így van, először a családjával beszélje meg a dolgot.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Az ismerősei vagy családtagjai között ma viszály robbanhat ki, és az ön állásfoglalását kérhetik az ügyben. Óvatosan viszonyuljon a dologhoz, és lehetőleg ne sértsen meg senkit.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Magányos harcosnak képzelheti magát, akinek mindent egyedül kell megoldania. Úgy érzi, senkinek a segítségére nem számíthat, pedig ez nem igaz. Több barátja van, mint hinné.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Párkapcsolatában pillanatnyi mosolyszünet állhat be, és ráadásul valamilyen egészen piti ok miatt. Legyen ön az okosabb, és ön engedjen. Az egész nem ér annyit, hogy veszekedjenek.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Többet kellene törődnie a családjával, ne csak a saját dolgaival foglalkozzon. Ön hajlamos az önzésre, eléggé egoista természetű, és időnként átgázol másokon. Ne tegye!

Nyilas (november 23-december 21.) 
Egy pletykából komoly konfliktus alakulhat ki. Időnként lakatot kellene tennie a szájára, és háromig számolnia, mielőtt bármit mond.  Ne legyen rosszindulatú!

Bak (december 22-január 20.) 
Igazán kellemes napra számíthat, ma minden a tervei szerint alakul. Találkozhat egy régi barátjával is, akivel jól elbeszélgethetnek. Arra vigyázzon, hogy ne lépjenek túl a barátságon.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Nem ártana, ha egy kicsit szabadságra tudna menni. Jót tenne, ha elutazna valamerre, hogy kizökkenjen a hétköznapok monotóniájából. Csak olyan emberekkel találkozzon, akiket kedvel.

Halak (február 21-március 20.) 
Családi viszályokat jeleznek önnek a csillagok. Feszült légkörben telhet a mai napja, és valószínűleg a következők is. Talán el kellene utaznia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!