Horoszkópok

2012.07.17. 22:01

Napi horoszkóp - Az Ikrek olyan, mint egy zombi

A Bika figyeljen jobban az egészségére, a Skorpiót pedig szenvedélyessége sodorhatja bajba a mai napon.

Vas Népe

Kos (március 21.-április 20.)  Elege van a sok hiábavaló tiszteletkörből, ostoba álfeladatokból? Ne csüggedjen, az élet nem túl hatékony üzem. Vonja meg a vállát és csak a szépet lássa. Ne keresse a gondokat.

Bika (április 21.-május 20.)   Az egészségére igenis tessék jobban odafigyelni. Nem ártana spor-tosabban élni, az önre esetleg rászakadó szabadidőt ne csak a  televízió és számítógép monitorja előtt töltse.

Ikrek (május 21.-június 21.)  Kicsit olyan mostanában, mint egy zombi. Végzi a dolgát otthon és a munkahelyén egyaránt, de mintha folyamatosan másutt járnának a gondolatai. Vigyázzon, sokan észreveszik ezt.

Rák (június 22.-július 22.)  Ön roppant ügyes, tehetséges ember. Gyakorlatilag már a kérdésfeltevései olyan találóak, hogy a munkatársai ettől hanyatt vágják magukat. Észre sem veszik, hogy ön valójában  lusta.
 
Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)   Nyári szabadsága még mindig a Holdban. Az is előfordulhat, hogy nem lesz szabadideje, de még ha el is engedik a gyárból, akkor is elmulasztott programot szervezni. Még nem késő.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)  Több racionalizmus és kevesebb lelkizés igazán jót tenne önnek. Mindenki kerül hullámvölgybe, de ezt olyan mély átéléssel, mint ön,  csak kevesen tudják közvetíteni a világnak.
 
Mérleg (szeptember 24.-október 23.)  Pontos, fegyelmezett, olyan, mint egy svájci óra. Mindenki számíthat önre, mégis magányosnak érzi magát. Talán egy csipetnyi bohémság hiányzik, de ettől szinte irtózik.

Skorpió (október 24.-november 22.)   Szenvedélyessége megint bajba sodorja a mai napon a Skorpiót, ám  ő ügyesen megoldja az élet nagy helyzetét. Arra azonban ügyeljen, hogy rendszert ne csináljon ebből!

Nyilas (november 23.-december 21.)  Ha mindig mástól várja el, hogy közeledjen ön felé, de ön egy lépést sem hajlandó tenni a másik felé, csak sértődött arcot vágni mindenhez, akkor ne csodálkozzon, ha egyedül marad.

Bak (december 22.-január 20.)  Ön mostanában olyan, mint egy hajcsár. Mire föl ez a tempó? Lassítson egy kicsit, az élet úgyis megvárja, és ne higgye, hogy a környezete még sokáig eltűri a viselkedését.
 
Vízöntő (január 21.-február 20.)  A Vízöntő igazán szerencsésnek tudhatja magát a mai napon. Akármibe kezd, arannyá válik a kezében, munkatársai még irigykednek is önre, amiért ilyen sikeres mostanában.

Halak (február 21.-március 20.)  Ha elfogadná magát olyannak, amilyen, talán kevesebb problémája lenne mostanában. Ne akarjon lazának látszani, amikor ez nem megy önnek!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!