Horoszkópok

2012.07.11. 22:05

Napi horoszkóp - Az Oroszlán végre kikapcsolódhat

A Bika koncentráljon jobban a munkahelyén, a Szűz éljen egészségesebben!

Vas Népe

Kos (március 21–április 20.) – Már csütörtökön a hétvégére gondol? Addig még bizony kemény feladatok várnak önre a munkahelyén. Ma az otthonában váratlan vendégre számíthat, akinek nem fog örülni.

Bika (április 21–május 20.) – Próbáljon meg egy kicsit jobban koncentrálni a munkahelyén, még akkor is, ha fáradtság gyötri. Kollégái nem dolgozhatnak mindig ön helyett, ők is ki vannak merülve.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ha ma odafigyel arra a folyosói pletykára, amit csak fél füllel hall, a későbbiekben még hasznát veheti ennek az információnak. Ám arra ügyeljen, hogy ne éljen vele vissza.

Rák (június 22–július 22.) – Ha ma ünnepli a születésnapját, akkor készüljön rá, hogy barátai meglepetéspartit szerveznek önnek, ezért ne maradjon sokáig a munkahelyén, a munka megvárja holnapig is.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Végre elérkezett a nyári szabadsága ideje, most aztán kifesztiválozhatja magát kedvére. Élvezze is ki minden pillanatát, a jó úgysem tart sokáig, aztán mehet vissza dolgozni!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Az egészségi állapota miatt ne csodálkozzon, ahogy az elmúlt időszakban élt, mindent elkövetett azért, hogy problémái legyenek. Még nem késő egészségesen élni!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ma hibát hibára halmoz a munkahelyén, de hát ismeri a mondást: csak az hibázik, aki dolgozik. Ne vegye egyiket sem a szívére, mindegyiket ki lehet majd javítani!

Skorpió (október 24– november 22.) – Ha kedvesebben közeledne a társához, ő is talán nagyobb lelkesedést mutatna az iránt, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Mindig két emberen múlik a jövő!

Nyilas (november 23– december 21.) – Anyagilag ugyan megbecsülik a munkahelyén, ám ön már annyira nem érzi jól magát a kollégái miatt, hogy komolyan fontolgatja a váltást. Azért ne kapkodjon!

Bak (december 22–január 20.) – A hétvégi családi programot már ma kezdje el szervezni, ossza ki a feladatokat, hogy ne minden az ön nyakába szakadjon. Elvégre nem ön akart hetedhét határra szóló esküvőt!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Magánéleti válságát csak apró örömökkel tudja elviselni, ám eközben vigyázzon arra, hogy ne bántsa meg azokat, akikkel együtt él. A jövő még tartogat önnek meglepetéseket!

Halak (február 21– március 20.) – Higgye el, nem az ön problémája a legnagyobb a világon, még ha ma így is látja a dolgokat. Az idő begyógyítja majd a sebeit!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!