Horoszkópok

2017.03.13. 18:48

Napi horoszkóp - A Nyilas legyen ma megfontolt

A Ráknak felmerülhet ma egy probléma, ami sürgős megoldást igényel.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold szemben áll a Vénusszal. Nem könnyű ma döntéseket hozni, folyton elfogja a kétely, ezért hagyjon mindenre időt magának. Este igyon egy nyugtató teát, hogy el tudjon aludni.

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nem kedvez önnek, ezen kívül azonban minden bolygó önt segíti. A határozottságának hála jól halad, és most a szavak fegyverét is ügyesen forgatja.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha úgy érzi, egyre távolabb kerül eredeti céljaitól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtasson az életvitelén. Az utóbbi időben túl sokat vállalt, mégis, mintha egy helyben toporogna.

Rák (június 22-július 22.) - Felmerülhet ma egy probléma, ami sürgős megoldást igényel - nem lesz könnyű dolga! Koncentráljon, és ha nagyon elakad, kérjen nyugodtan segítséget. Este ne keveredjen veszekedésbe.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Hiába is próbálkozik, a mai napon valahogy képtelen igazán összeszedni magát. Talán jobb is, ha eleve változatos, kevés koncentrációt igénylő feladatokat tervez be.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Keljen fel egy órával korábban, mint szokott, ezzel sok stressztől kímélheti meg magát. A délelőtti órákban váratlan feladatai adódnak, így könnyen elúszhat az időbeosztással.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nagy a nyomás önön, de azért ne legyen igazságtalan a többiekkel, és ne vagdalkozzon alaptalanul. Mielőtt veszekedni kezdene, számoljon el tízig.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Kos jegyében járó Merkúr gyors cselekedetekre ösztönzi önt, de ezt most próbálja tudatosan elkerülni. Ma több dologról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Legyen ma megfontolt, különösen akkor, ha pénzügyekben kell döntenie. Ön hajlamos az ígérgetésre, és bár jó szándékú, de most rosszul járhat a számonkérésnél.

Bak (december 22.- január 20.) - Bár szeretné elkerülni, ma olyasvalakivel hozza össze a sorsa, akit leginkább látni sem szeretne. Ha már így alakult a dolog, vágjon jó képet a találkozóhoz!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A pénzügyek intézéséhez ma nem túl kedvezőek a csillagállások. Ne halogassa a problémák megoldását a végtelenségig. Kapkodás helyett keressen egy tanácsadót.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma különösen energikus napja van, pedig nincs is nagyon sok teendője. Alkalmas a mai nap arra, hogy végre annak szentelje az idejét, amiben valóban örömét leli.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!