Horoszkópok

2017.03.31. 17:50

Napi horoszkóp - Az Ikrek csalódhat egy barátjában

A Mérleg csodás napra számíthat, sok örömben és nevetésben lesz része.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Legyen őszinte, nézzen szembe a tényekkel! Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. Ma nemcsak érdekli az emberek véleménye, hanem szeretne is együttműködni velük.

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold az Ikrek jegyében jár, a Vénusz pedig hátráló mozgásban van - ez titkos szerelmi affért jelez. Ma megismerkedhet valakivel, aki nagy vonzerőt gyakorol önre.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sajnos most csalódhat egy barátjában. Tudja hogy van ez: ha valaki nem tud őszintén örülni a boldogságának, az nem is érdemli meg a bizalmát... A szerelmi élete azonban kárpótolja.

Rák (június 22-július 22.) - A Hold az Ikrek jegyében áll, ez pedig azt jelzi, hogy bár jó a hangulata, egy kicsit túlérzékeny lehet. A legjobb, ha a mai napot pihenéssel tölti el, a családja körében!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Felpezsdül ön körül az élet. Ha baráti meghívást kap, mondjon igent, mert a jövő szerencséjét készítheti elő. Megismerkedhet valakivel, aki nagy előnyhöz juttathatja.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most nagy szüksége van az éleslátásra. Engednie kell egy vitában, mert az ellenlábas felbosszantása sok kárt okozhat. A párja rokonaival kerülni kellene a veszekedést.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Csodás napra számíthat, sok örömben és nevetésben lesz része. Ha vásárolni megy, akkor viszont óvatosan költekezzen! Az étkezés terén is tanúsítson önfegyelmet!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Hold a levegős Ikrek jegyében áll. Menjen ki a szabadba, most ez jelenti a legjobb kikapcsolódást önnek! Elsősorban nyugalomra van szüksége.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Minden szót személyes sértésnek vesz, és hajlamos lesz túlreagálni azt, ha valaki egy kisebb tréfát megenged önnel szemben. Holnap már csak nevetni fog az egészen.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma öné a feladat, hogy gondoskodjon a rendről, és megnyugtassa azokat, akik nem rendelkeznek belső békével. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A szívügyekben most a legfontosabb az őszinteség! Ne játssza meg magát, felesleges, és nem is vezet eredményre - a taktikázással csak lerontaná az esélyeit!

Halak (február 21.- március 20.) - Mindenben kerülje el a túlzásokat, főleg az evészet és ivászat területén, de a szerelemben is. Ez utóbbi különösen nehéz lesz, mivel most komoly sikerei vannak az ellenkező nemnél.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!