Horoszkópok

2012.05.18. 22:01

Napi horoszkóp - A Nyilas ma megtalálhatja párját

A Rákokkal ma madarat lehet fogatni örömükben, a Bak elképzelhető, hogy csalódik valakiben.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Ne hallgasson az ösztöneire most, mert könnyen tévútra vihetik. Gondolja végig a közelmúlt történéseit, és vonja le a tanulságokat. Az ösztönei mostanában nem megbízhatóak.

Bika (április 21-május 20.) 
Valami bizonytalanságot hozhat az életébe, pedig semmire sem vágyik jobban, mint biztonságra. Próbáljon a végére járni a dolognak, kérdezzen, és talán sikerül megnyugtató választ kapnia.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Talán nem ért mindenben egyet a párjával, de azért kerülnie kellene a veszekedést. Beszéljék meg a dolgokat, és próbáljanak mindkettejük számára elfogadható megoldást találni.

Rák (június 22-július 22.) 
Ma madarat lehetne fogatni önnel, annyira jó kedve van. Lehet azonban valaki, aki megpróbálja elrontani a hangulatát, puszta irigységből. Ne figyeljen oda rá, nem érdemel annyit.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Energikusan telhet a mai napja, sok mindent elvégezhet, amit már régóta tervezett. Próbáljon a gondolataiban is rendet tenni, hiszen elég zavaros helyzetek alakultak ki.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ma mindenképpen kapcsolódjon ki, és ha lehetséges, aktívan. Mozogjon, kiránduljon, esetleg kerékpározzon. Este pedig menjen szórakozni, társaságba, esetleg táncolni.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Jót fog tenni ma egy kis lazítás önnek. Szervezzen közös programokat a családjával a hétvégére, töltsön minél több időt velük. Az étkezéseknél vigyázzon, egyen könnyű dolgokat.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ma magára haragíthat valakit, aki nem érdemli ezt meg öntől. De hiába, egy Skorpió néha abba is belemar, akit szeret. Próbáljon jobban uralkodni a természetén.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Ha még nincs párja, akkor ez jó időszak arra, hogy megtalálja. Ha viszont van társa, akkor sokat erősödhet a kapcsolatuk. Romantikus hangulatban telhet a hétvége az ön számára.

Bak (december 22-január 20.) 
Az emberismeretével néha bajok lehetnek, nem látja tisztán azokat, akik körülveszik. Lehetséges, hogy ma is csalódnia kell valakiben, akiben korábban maximálisan megbízott.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Érzékeny és sértődékeny hangulatba kerülhet a hétvégén. Talán jobb lesz, ha egy kicsit elmegy otthonról, még mielőtt konfliktusba keveredne a családtagjaival.

Halak (február 21-március 20.) 
Egy váratlan találkozás felkavarhatja. Nem tud pontot tenni egy ügy végére, bármennyire is akarja. Hiába, az érzelmeknek nehéz parancsolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!