A hét ingatlana

2023.08.27. 12:25

Nagy léptékben gondolkozik? Vágjon bele egy új kalandba!

Egy szenzációs, többgenerációs ház várja új tulajdonosát Bük szívében. Itt szabadon szárnyalhat a képzelete: az ingatlanból lehet akár stílusos családi ház, egészségközpont vagy étteremmel ellátott vendégház. A komplexum jelenleg 4 lakást foglal magában, ráadásnak pedig egy 180 négyzetméteres galériás műhelyt és egy 20 négyzetméteres garázst.

Vaol.hu

Elsősorban befektetők, vállalkozni vágyók figyelmébe ajánlom!

A Nyugat-Dunántúl egyik méltán híres városában, Bük településen ajánlom figyelmébe ezt a különleges hangulatú, egyedi kialakítású többgenerációs házat!

A Fő utca végén, fenyőfákkal övezve bújik meg ingatlanunk, mely tökéletes alapanyaga akár 5-10 lakásos társasháznak, akár egy egészség centrumnak, akár egy étteremmel ellátott vendégháznak.

Itt szárnyalhat a fantáziája! Jelenlegi belső kialakítása 4 nagyobb lakást foglal magában, emellett egy hatalmas 180 m2-es, galériás műhely és egy 20 m2-es garázs is helyet kapott.

Az ingatlan pincéje 110 m2, mely több nagyobb részre osztott, itt kapott helyet a fáskamra, a fűtést biztosító kazán.

Amennyiben társasházként tekintünk az épületre, úgy a gépészeti helyiség mellett minden lakásnak saját pincerekesz kialakítására is van lehetőség.

Ha kisebb léptékű beruházásban gondolkodik a leendő tulajdonos, akkor minimális felújítási befektetéssel munkásszállónak is kiváló alapanyag.

Az 1 es-lakás: 60 m2-es 2 bejárattal rendelkezik. Itt kettő tusolóval, wc-vel ellátott hálószoba, egy konyha-étkező elrendezésű.

A 2-es lakás 125 m2-es, mely egy közel 80 m2-es, cserépkályhával ellátott nappalival, egy konyhával, egy gardróbos hálószobával, fürdővel és külön Wc-vel rendelkezik.

A 3-as lakás 70 m2-es szinteltolásos kialakítású. Konyha, nappali-teraszkapcsolattal, 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet.

A 4-es lakás szintén 70 m2-es, cserépkályhával ellátott nappali-teraszkapcsolattal, konyha-étkező, 1 hálószoba és 1 fürdő kialakítású.

Az épület fűtését egy gázkazán biztosítja, padlófűtéses hőleadással.A telek 2885 m2, gyönyörűen parkosított, vízellátása kútról biztosított.…]

További házak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!