Brutális

2021.07.14. 13:45

Gyilkosság történt Náraiban (Frissítve)

Rendőrök és helyszínelők lepték el azt a Nárai elején lévő családi házat, amelyben egy nyolcvanas éveiben lévő házaspár él – a helyiek szerint elég zajos életet.

Vas Népe

14:05

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az eset körülményeinek tisztázására.

A rendelkezésre álló információk szerint 2021. július 14-én, 9 óra 18 perckor arról érkezett bejelentés a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, hogy Náraiban, egy családi házban egy férfit holtan találtak. A helyszíni szemle jelenleg is tart.

Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított.

14:00

A rendőrök állítólag nem először járnak a Nárai házban: a környéken élők elmondása szerint az idős házaspár gyakran és meglehetősen hangosan veszekedett, és a csetepaténak nem egyszer a rendőrök vetettek véget.

Az egyik szomszéd elmondta, hogy kedden este 23.30-kor értek haza, akkor is zengett a szemközti ház: Marika néni és Laci bácsi ismét kiabáltak, veszekedtek. Ahogy az egyik falubeli fogalmazott: kódolva volt, hogy előbb-utóbb tragédia történik, főleg hogy Laci bácsi a három évvel ezelőtti agyvérzése után nehezebben mozgott, védekezni sem igen tudott, így egy-egy balhénál eleve vesztésre volt ítélve.

13:50

Hivatalos információk híján egyelőre annyit tudunk, hogy az idős férfi, Laci bácsi meghalt, feleségét, Marikát pedig egy óra körül rendőrök vitték el a házból. A helyszínről további friss információkkal jelentkezünk!

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/csaladi-tragedia-a-feleseg-gyilkolhatta-meg-a-ferjet-a-szomszedok-szerint-kodolva-volt-a-tragedia-5114552/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!