Vezetsz vagy iszol

2018.09.09. 09:54

Újabb ittas sofőrt kaptak el Vas megyében

A járőrök 2018. szeptember 8-án egy személygépkocsival közlekedő vasegerszegi lakost igazoltattak Sárvár belterületén.

police.hu

A rendőri intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi alkohol fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban, amit a későbbi vizsgálatok eredményei is igazoltak. Munkatársaink megállapították azt is, hogy a 34 éves sofőr eltiltás hatálya alatt vezette az autót, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. A gépjármű vezetőjével szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától! Kérjük, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!