Szombathely

2016.11.30. 17:36

Százmillióval olcsóbb a Savaria

Szombathely - Eddigi vevő híján több mint százmillióval csökkent a szombathelyi Savaria szálló eladási ára.

Turbók Attila

Az eredetileg 600 millió forintért kínált Savaria szállót ezúttal 490 millió forintos irányáron hirdette meg újra a szombathelyi szálloda tulajdonosát felszámoló, fővárosi Cél-Org Tanácsadó Kft.

Ez az olcsóbb kiírás az idén már a harmadik, összességében az ötödik tender a patinás épület értékesítésére. A tavaly először 600 millióért, majd 580 millió forintért, míg idén kétszer is 560 milliós irányáron hirdetett hotelre eddig még értékelhető ajánlat sem érkezett, most 490 millió forintért is meg lehet vásárolni. A pályázatokat december 26. és 2017. január 10. között várja a felszámoló. Az előző, sikertelen pályázatok idején lapunk több alkalommal is foglalkozott a Savaria szállóval, mely Szombathely belvárosában, egy 2 ezer négyzetméteres telken álló, összesen 5 ezer négyzetméter alapterületű épület. A valaha szebb napokat is látott hotelt utoljára 1985-ben újították fel, és akkor a 90 szobából 30 kapott fürdőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!