Körmend

2014.08.21. 14:31

A Fidesz és az MSZP körmendi összefonódásáról

Bár a körmendi MSZP nyílt levélben fejtette ki, hogy alaptalan a Fidesszel való helyi összefonódásukról szóló állításunk, a képviselő-testület munkáját követő körmendiek az elmúlt években rendszeresen tapasztalhatták, hogy a szocialisták önkormányzati képviselője számtalan alkalommal együtt szavazott a Fidesszel, sokszor olyan ügyekben, melyek nem szolgálták a város fejlődését.

Elgondolkodtató, hogy egy magát ellenzékinek hirdető párt a kormánypárti polgármester és a Fidesz segédcsapataként működik, megtévesztve ezzel saját választópolgárait.

Az MSZP körmendi alapszervezetének állításával szemben a Jobbik semmilyen választási szövetséget nem ajánlott fel az MSZP-nek, akikkel természetesen minden együttműködést kizártnak tartunk. Jelöltjeink Körmend érdekében kívánnak dolgozni, szövetséget kizárólag a körmendi választópolgárokkal kötnek, akiket képviselni szándékoznak.

Az október 12-i önkormányzati választásokon a Jobbik Szlávik Csaba személyében olyan független polgármesterjelöltet támogat, aki körmendi szívvel, hittel, elkötelezettséggel képes arra, hogy egy jobb irányt adjon Körmendnek, véget vetve a 12 éve tartó Bebes-korszaknak, amit a város egy helyben topogása jellemez.

Bana Tibor országgyűlési képviselő és Holecz Ferenc, a Jobbik körmendi elnöke

Kapcsolódó cikkek:

MSZP: Nincs és nem is lesz összefonódás

Körmenden bemutatták, az önkormányzati választás Jobbikos képviselőjelöltjeit

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!