Kosárlabda

2008.01.26. 03:29

Szomszédvári kosaras csata

Szombathely (tg) - Szomszédvári csatával folytatja az A-csoportos kosárlabda-bajnokságot a Falco. A listavezető szombathelyiek ma, 18.30-as kezdéssel a nyolc közé igyekvő ZTE vendégeként lépnek pályára.

Tóth Gábor

- A ZTE nem éppen a kedvenc ellenfelem, mindig nagyon szenvedünk a zalaiak ellen - fogalmazott Szrecsko Szekulovics, a Falco KC Szombathely mestere. - Walters és Miskovics remek kosaras, őket valahogyan meg kell állítani - de jók a magyar játékosok is. Hazai pályán nagyon jól szórják a triplákat, ezt le kell védekeznünk. Csak igazi csapatmunkával lehet esélyünk egy olyan csapat ellen, amely hazai pályán nagyon erős, és foggal-körömmel küzd majd a sikerért. Remélem, hogy a keretben történt változás egy kicsit za- varja majd a hazaiakat. Azonban nekünk is van problémánk: Harvey és Kazlauskas egész héten nem edzett, mindketten vírusos megbetegedéssel, lázzal küszködtek. Remélem, hogy egyikük játékára számíthatok, jelen pillanatban talán Harvey pályára lépésére van több esély. Aliakszeyeu viszont harcra kész, be fogom őt vetni a ZTE ellen. Már két hete tréningezik, kezdi visszanyerni régi formáját. Mi meg akarjuk nyerni az alapszakaszt, tehát Egerszegre is győzni megyünk. Tudom, hogy a szurkolóinkra számíthatunk, hiszen sokan elkísérnek minket - nem akarunk csalódást okozni nekik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!