Kosárlabda

2008.05.20. 02:28

Idegenben a győzelemért

Körmend (vas) - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata a bajnoki elődöntő harmadik összecsapásán, ma 18 órakor a Szolnoki Olaj otthonában vendégeskedik.

Vastag Nándor

- Szombaton szoros mecscset játszott a két együttes, és szerintem a folytatás is hasonló lesz - tudtuk meg Krivacsevics Dragoljubtól, a körmendiek szakvezetőjétől. -Tény, hogy régen nyertünk Szolnokon, de ezzel nem foglalkozunk, csak az előttünk álló feladatra koncentrálunk. Legutóbb jól védekeztünk, de támadásban még mindig többet hibázunk a kelleténél. Elöl sokkal gyorsabban kell járatni a labdát, mert akkor tisztább helyzetbe kerülhetnek a játékosok, s akkor talán a dobások is jobban mennek majd. Hátul a zónázás jól működött, ez most is beválhat, de természetesen más variációkkal is készülünk. Főleg a két amerikai játékost, Kelleyt és Hollinst kell nagy nyomás alá helyezni. De a többiekre is figyelni kell, hiszen Jurkunas, Sabaliauskas, Cziczás és Molnár András is húzó embere lehet az ellenfélnek. Nálunk senki sem sérült, a fiúknak jó a hangulata, és már alig várják a mérkőzést. Meg akarjuk mutatni, hogy idegenben is jók vagyunk. Ha a csapatjátékkal nem lesz gond, akkor megszerezhetjük a második győzelmünket, és pénteken hazai pályán már a döntőbe jutásért küzdhetünk.

A meccset a Forrai, Benczur, Török bírótrió vezeti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!