Kosárlabda

2008.05.29. 02:28

Vélemények a mérkőzésről

Szrecsko Szekulovics: - Óriási meccset, igazi rangadót vívtunk, boldog vagyok, hogy nyertünk. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, ám ...

Tóth Gábor

Krivacsevics Dragoljub: - A Falco főleg az első félidőben játszott jobban. A másodikban mi is feljavultunk, de fáradtabbak voltunk, hiányzott a plusz a fordításhoz. Sportszerű mérkőzésen nyertek, gratulálok nekik. Sűrű a program, de szombatig kipihenjük magunkat.

Kálmán László: - Inkább a küzdelem dominált, de az is látszott, hogy az elődöntő sokat kivett mindkét csapatból. A második félidőben jól dobtak a körmendiek, ám amikor felzárkóztak, újítani tudtunk. Szinte végig vezettünk, megérdemelten nyertünk. Remélem, Körmenden is győzünk.

Jara Rubin Doyne: - Nagyon meleg volt a csarnokban, nem kellemes így játszani. Rá-adásul a Körmend szívós csapat, nehéz ellenük kosarazni. Óriási volt a hangulat, nagyszerűek a drukkereink, örülök a sikerünknek. Magamról annyit: tudok ennél jobban is játszani.

Fodor Márton: - Nagy esélyt szalasztottunk el. Ha a második játékrészben legalább egyszer fordítunk, akkor nyerhettünk volna. De fontos pillanatokban két- és hárompontosokat hibáztunk. Kicsit fáradtak vagyunk, de megyünk tovább, egyenlíteni akarunk. Szurkolóink fantasztikusak voltak. Remélem, szombaton pokoli hangulatot teremtenek.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója: - Nézőként voltam jelen, és a Falcónak szurkoltam. Az első félidő nagyon tetszett, a második már kevésbé volt látványos. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez.

Csoknyai István, az MKB Veszprém pályaedzője: - Érdekes meccs volt, a Falco tízpontos vezetésénél azt hittem, simán nyer; de hát ilyen a kosárlabda. A szurkolás fantasztikus volt, a körmendiek is szinte hazai pályát teremtettek csapatuknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!