Kosárlabda

2008.06.06. 02:27

Boldogság, örömszavak sárga-feketében

Körmend (tg) - És egy kis ízelítő a Falco csapatának tegnap esti hangulatából, érzéseiből.

Tóth Gábor

Gráczer György ügyvezető elnök: - Ez a csapat már az alapszakaszban is bizonyította, hogy az országban a legjobb. A rájátszásban is magabiztosak voltunk, a hazai meccseinket mind hoztuk, és nyertünk idegenben is. Egy kicsit meg vagyok hatódva, ez a bajnoki cím 25 éves munkám megkoronázása.

Mikalai Aliakszeyev: - Ez a mérkőzés igazi háború volt, de bírtuk a csatát, és megérdemelten nyertünk. A Körmend most sem adta fel, de bármit tehetett, nem bírt velünk. Remek csapatunk van, büszke vagyok, hogy Szombathelyen játszhatok, elképesztő boldogságot érzek. A szurkolókról csak szuperlatívuszokban beszélhetek, ilyen közönség előtt még sohasem játszottam.

Andrija Csirics: - Ez volt az egyik legnehezebb meccsünk, de végül biztosan nyertünk. Egész évben jól teljesített a csapat, senki nem vitathatja, hogy megérdemelten nyertük meg a bajnokságot. Nagyon boldog vagyok, fantasztikus szurkolóinkkal együtt ki fogom élvezni a sikert.

Váradi Kornél: - Csodálatos érzés bajnokságot nyerni, nagyon boldog vagyok. Nehéz meccs volt, de csapatként sikerült nyernünk. Mint ahogy az egész bajnokságban, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez.

Csátaljay Gábor másodedző: - Januárban érkeztem a csapathoz, öröm volt ezekkel a játékosokkal és a szakmai stábbal együtt dolgozni. Igyekeztem sokat tanulni, örülök, hogy részese lehettem a sikernek. Ennél rosszabb idényünk soha ne legyen.

Pichler Gergely technikai vezető: - Nehéz szezon van mögöttünk, hosszú út vezetett idáig. Megérdemelten nyertük meg a bajnokságot, egész évben kiegyensúlyozottan teljesítettünk, és a fontos pillanatokban sem remegett meg a játékosok keze. Gratulálok a fi-úknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!