Kosárlabda

2009.01.07. 03:28

Rangadóval kezdenek

<b>Szombathely </b> - Rangadóval kezdi az új esztendőt a Falco KC kosárlabdacsapata. A bajnok ma, 19 órás kezdéssel a listavezető Albacomp otthonában lép pályára.

Tóth Gábor

- Egy biztos: nehéz meccs vár ránk - szögezte le Szrecsko Szekulovics, a Falco-Szova KC Szombathely trénere. - Egy remekül összeválogatott, sokoldalú, jó formában levő csapathoz megyünk. Az Albacomp előszeretettel játssza a sokmozgásos, gyors kosárlabdát, de a pozíciós játékban is otthon van. Minőségi légiósokkal rendelkezik, de a magyar játékosokra sem lehet panasz. Nagyon kell figyelnünk. A támadásokat pontosan be kell fejeznünk, és a védekezésünkre is ügyelni kell - a betörésekre, a palánk alatti csatákra és a távoli dobásokra is felkészültünk. Sajnos az Alba már számíthat a sérüléséből felépült Bam Doyne játékára is, így több a variációs lehetőségük. Tény, hogy hazai pályán a Fehérvár a meccs esélyese, ám nem feltartott kézzel lépünk pályára, szeretnénk meglepetést okozni. A nyomás mindenesetre a házigazdán lesz, hiszen a legfőbb riválisát hazai pályán le kell győzni. Továbbá néhány nap múlva komoly nemzetközi mérkőzések várnak rájuk, remélem, tudat alatt ez is nyomasztja majd a játékosokat. Nálunk Pankárt és Feiglt leszámítva mindenki harcra kész. Kálmán már kiheverte betegségét, teljes értékű edzésmunkát végez. Perincsics az ujját fájlalja az egyik kezén, Csirics a combizmával bajlódik, de pályára lépnek. Nagy meccs, igazi rangadó lesz. Tiszteljük ellenfelünket, de tudjuk, hogy az Albacomp sem verhetetlen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!