Kosárlabda

2009.02.20. 03:27

Dupla fordulót játszanak a sárvári kosarasok

<b>Sárvár </b> - Két bajnoki mérkőzés is vár a hétvégén az Univerzal Pack-FKSzC NB I/B-s kosarasaira. Ma 19 órakor az Enternet-Hegyvidék, szombaton a Bp. Honvéd ellen lépnek pályára.

Gergácz Zoltán

Megerősítheti a tabellán elfoglalt előkelő, második helyét a sárvári Univerzal Pack-FKSzC NB I/B-s kosárcsapata, ugyanis két hazai mérkőzés következik, és mindkettőn esélyesek.

- Szeretnénk élni a hazai pálya előnyével, és hozni akarjuk mindkét meccset - fogalmazott Szájer József, a csapat edzője. - Annál is inkább, mert egyrészt komplett csapattal tudunk kiállni, másrészt mert az első találkozón mindkét csapatot legyőztük. Közhely, de igaz, hogy ezeket a mérkőzéseket a legnehezebb megnyerni. Ahhoz viszont, hogy elérjük kitűzött célunkat, a felsőházi rájátszásba jutást, hazai pályán nem szabad botlani. A két találkozó közül - ha szabad így fogalmazni - a pénteki tűnik keményebbnek, hiszen a vendégeknél három A-csoportból visszajátszó játékos - köztük a volt falcós Will Tamás - is helyet kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!