Kosárlabda

2009.06.02. 02:28

Jó hangulatú körmendi kosártorna

Körmend - Az utánpótlás kosárlabdatornán a körmendi korosztályos csapatok, az öregfiúk, az NB I-es gárda és a szurkolók is pályára léptek.

Vastag Nándor

A Körmendi Kosárlabdáért Közhasznú Egyesület első alkalommal lebonyolított rendvényének a célja a helyi utánpótlás megsegítése volt, így egy jelképes összegért hat korosztályos mérkőzést és két bónusz meccset tekinthettek meg az érdeklődők. 

Az utánpótláscsapatok a ZTE-vel csaptak össze. A vasiak a gyermekegyütteseknél 54:53-ra, a serdülőknél 65:17-re, a kenguruknál 82:6-ra, az ifjúságiaknál 70:50-re győztek. A körmendi kadettok 62:53-ra kikaptak, míg az előkészítő gárda a zalai kenguru együttessel szemben csak büntetőkkel maradt alul 49:48-ra. A szurkolói mérkőzésen az Ultras 36:25-re nyert a Red Devils ellen, majd a program zárásaként a Zsebe Ferenccel, Véha Károllyal, Szalai Györggyel, Vavra Sándorral, Trummer Lászlóval, Érsek Istvánnal és Szájer Józseffel felálló öregfiúk - melynek edzője Kristóf László volt - a jelenlegi NB I-es együttessel csapott össze, és szoros küzdelemben 55:54-re győzött. A jó hangulatú torna nagy részében a szülők követték figyelemmel az eseményeket, de késő délután már mintegy 500-an nézték a mérkőzéseket.

- A visszajelzések alapján a rendezvény elérte a célját - tudtuk meg Érsek István szervezőtől. - Nagyon fontos volt, hogy a gyerekek megmutathatták a tudásukat, és azt gondolom, büszkék lehetünk rájuk, sok ügyes kosaras van közöttük. Jövőre is szeretnénk megrendezni a tornát, reméljük, akkor még többen leszünk. A lebonyolításban sokan segítettek, amiért mindenkinek köszönet jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!