Kosárlabda

2009.12.24. 07:27

Falco KC: elküldték Donovan Morrist

Elküldte amerikai légiósát, Donovan Morrist a Falco KC kosárcsapata. A szakmai stáb nem volt elégedett a játékos teljesítményével.

Tóth Gábor

A 191 centis, kettes poszton bevethető, 25 esztendős amerikai kosaras 12 mérkőzést játszott a Falcóban. Átlagban 27,5 percet töltött a pályán, ennyi idő alatt átlagban 11,1 pontot szerzett, 3,1 lepattanóig jutott. A napokban elküldött Marcel Jones után Donovan Morris tehát már a második légiós, akire nem tart igényt a Falco.

- Morris teljesítményével már Déri Csaba is elégedetlen volt, ezért októberben tárgyalóasztalhoz ültünk vele, illetve a menedzserével - tudtuk meg Gráczer Györgytől, a Falco-Szova KC Szombathely kosárlabdacsapatának ügyvezetőjétől. - Nikola Lazicsnál Morris természetesen tiszta lappal indult, de nem tudott meggyőző teljesítménnyel előrukkolni. Csupán az Albacomp ellen játszott úgy, ahogyan az egy légióstól elvárható. Összességében szürkén kosarazott, a nehéz pillanatokban nem tudott vezéregyéniséggé felnőni. Most egy kicsit vékony lett a keretünk, így természetesen a bajnoki folytatásra erősítenünk kell. Vannak már kiszemeltjeink, tárgyalásban állunk, szeretnénk mielőbb legalább egy új, minőségi légióst Szombathelyre hozni - zárta szavait Gráczer György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!