Kosárlabda

2015.06.18. 15:22

Kosaras válogatott vasiakkal

Körkép – Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi kosárlabda-válogatott keretét – amelybe a Falco három újoncot ad.

Tóth Gábor

Sztojan Ivkovics bő, 19 fős keretében nincs ott a két legmagasabban jegyzett magyar kosaras, Lóránt Péter és Hanga Ádám. Három újoncnak szavazott bizalmat a szakmai stáb, mindhárman a Falco KC Szombathely gárdáját erősítik: Perl Zoltán, Váradi Benedek és Bognár Kristóf első alkalommal készülhet a nemzeti csapattal. A Körmend rutinos kosarasa, Ferencz Csaba pedig az állandóságot képviselve kapott ismét behívót.

A válogatott kerete: Ruják András, Tóth Gegely, Keller Ákos, Wittmann Krisztián, Kovács Péter, Vojvoda Dávid, Supola Zoltán, Tóth Norbert, Csorvási Milán, Tóth Ádám, Pongó Martin, Ferencz Csaba, Perl Zoltán, Somogyi Gergely, Eilingsfeld János, Pongó Máté, Bognár Kristóf, Váradi Benedek, Allen Rosco.

A csapat július 21. és augusztus 9. között Kecskeméten és Szolnokon tréningezik, valamint edzőmérkőzéseket játszik Szerbia és Portugália ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!