Szombathelyi kosárlabda

2016.03.09. 08:59

Szolnok-Falco: élőképes tudósítás a mai mérkőzésről

Szombathely - Az NB I-es férfi kosárbajnokság 24. fordulójában, szerdán 18 órás kezdéssel a címvédő Szolnok vendégeként próbál meg helytállni a Falco-Trend Optika KC Szombathely. A meccsről élőképes tudósítás lesz honlapunkon.

Tóth Gábor

A címvédő Szolnok (17/5) a tabella második helyéről várja a mérkőzést. Az Olaj az edzőváltás óta - Pór Péter helyett már Sztojan Ivkovics irányítja a szakmai munkát - nem hibázott: a Kaposvárt, a Pécset és az Albát is elverte. A rangsorban hetedik Falco (12/10) szombaton a Pécs elleni önbizalomnövelő győzelemmel (86-62) hangolt a mérkőzésre, de a szombathelyiek idegenben meglehetősen haloványan teljesítenek. A találkozónak egyértelműen az idén is bajnoki címért küzdő Olaj az esélyese.

- Nem vagyok benne biztos, hogy mi fogjuk megszakítani a Szolnok jó sorozatát - vélekedett Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC vezetőedzője. - Ellenfelünk sokkal erősebb, sokkal bővebb kerettel rendelkezik, ráadásul hazai pályán játszhat. Nálunk viszont akadnak problémák. A derekával bajlódó Jermaine Thomas biztosan kihagyja a mérkőzést, így csak egyetlen vérbeli, minőségi irányítónk marad: Váradi Benedek. De ő sem tölthet 40 percet a pályán. Marcus Relphorde pedig továbbra sem egészséges, még mindig fájlalja a kezét, nem tudom, hogy mennyit bír majd a meccsen. Vagyis finoman fogalmazva is kevés esélyt látok arra, hogy meglepjük ellenfelünket. De tét nincs rajtunk, elmegyünk Szolnokra, kosarazunk egyet, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki a mérkőzésből. Az biztos, hogy a fiatalok ismét sok időt tölthetnek majd a pályán. A kulcsembereket ugyanis nem akarom szétszakítani - sok fontos mérkőzés vár még ránk.

A mérkőzésről " target="_blank"">élőképes közvetítés lesz a vaol.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!