Kőszeg

2013.07.31. 16:29

Távolról is jönnek a Hétforrás Piknikre

A múlt hétvégén 500-600 résztvevővel lezajlott Hétforrás Piknik mutatja: beértek az Írottkő Natúrparkért Egyesület rendezvényei, távolról is jönnek ezekre.

Némethy Mária

Bakos György, a natúrparki egyesület és a kőszegi fúvós zenekar elnöke említette: hiába volt kánikulai forróság, egyenesen Komáromból érkezett egy nagyobb társaság Kőszegre a tizedik Hétforrás Piknik kedvéért.

– Erről beszélgettünk már – mondja Somogyi Györgyné, a natúrparki egyesület titkára. –. Egyre több jele van annak, hogy beértek a rendezvényeink. Tavaly Szeged környékéről érkeztek a piknikre látogatók, de már az Orsolya napi vásárra is eljönnek az ország távolabbi részeiből is turisták Kőszegre. Csak azért, hogy részesi legyenek az eseménynek.

Mi lehet a vonzerő?

Családias rendezvények ezek, több generációhoz egy helyen együtt szólnak, szórakoztatóak, ugyanakkor tartalmasan lehet az időt eltölteni az időt Kőszegen.

– Már gondolkodtunk azon, hogy elismerésként törzsjegyet, vagy törzskártyát adunk a visszatérő vendégeknek, akikkel kapcsolatban állunk, hiszen feliratkoztak honlapunkon, így rendszeresen kapják hírlevelünket. Nagy öröm számunkra, hogy a számuk egyre bővül – mondja Somogyi Györgyné.

A Madarak és fák napja is ilyen rendezvényükké vált, pedig ezt az idén még csak ötödször rendezték meg. A környezetvédelmi programra autóbusszal érkeztek az idén céges kirándulók a Fertő mellől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!