Kőszeg

2014.09.19. 18:15

Szövetségben a polgármesterjelöltek

Kőszeg - Közös fórumot hoznak létre, összehangolják a települések fejlesztési elképzelését a megye északi részének fideszes polgármesterjelöltjei. A találkozón részt vett dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is.

Cseszkó Tamás

 

Balról Krizmanich István, Pócza Csaba, Pálla Péter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Huber László, Rozmán László és Vlasich Krisztián: megalakult a polgármesterjelölti szövetség (Fotó: Cseh Gábor)

Nyolc település fideszes polgármesterjelöltje találkozott a Jurisics-várban, ahol választási szövetséget kötöttek. Mint mondták, mindannyian járták az elmúlt hetekben a saját településeket, találkoztak az emberekkel, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. Ezért is tartják fontosnak, hogy összehangolják az egyes települések jövőbeli fejlesztési terveit, hiszen újabb uniós fejlesztési ciklus indul, aminek közösen szeretnének győztesei lenni.

A találkozón részt vett Sárvár, Kőszeg, Celldömölk, Csepreg, Bük, Répcelak, Gencsapáti és Horvátzsidány polgármesterjelöltje, valamint dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is.

- Azok tudják jól képviselni a saját településük érdekeit, akik szót értenek a kormányzattal, a megyei közgyűlési elnökkel, a kormánymegbízottal - mondta Semjén Zsolt, aki szerint ezért is érdemes újra bizalmat szavazni a kormánypártok jelöltjeinek. A találkozó folytatódni fog, a megye északi részét érintő témákban egyeztetnek folyamatosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!