Kőszeg

2015.02.23. 12:44

Új elnöke van a Jobbik kőszegi szervezetének

Kőszeg - Tisztújító taggyűlést tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom kőszegi alapszervezete.

Vas Népe

Az alpokaljai kisvárosban 2008-ban alakult meg a Jobbik, amelyet az elmúlt hét esztendőben Rába Kálmán irányított. A Vas megyei közgyűlés jobbikos frakcióvezetője és a párt kőszegi önkormányzati képviselője az ülésen bejelentette, hogy politikai szerepvállalásából adódó megnövekedett feladatai miatt nem kívánja megmérettetni magát az elnöki pozícióért induló versenyben. A választókerületi rendszerre való átállást követően Rába Kálmán a Sárvár központú választókerület elnöke lett, így a hatékonyabb feladatelosztás is indokolta lépését - olvasható a Jobbik kőszegi alapszervezete által kiadott közleményben.

Vizsolyiné Berács Beáta

A tagság egyhangúlag Vizsolyiné Berács Beátát javasolta a kőszegi szervezet elnökének, akit a szavazás során a megjelent tagok egyöntetűen támogattak. Az alelnöki tisztséget továbbra is Nádasdy Ádám töltheti be.

A közleményben írják továbbá, hogy az új elnökség a tagsággal egyetértésben határozta meg a közeljövő feladatait és a szervezet működésének fő irányvonalait. Vizsolyiné Berács Beáta legfőbb céljaiként a kőszegi lakossággal folytatott szorosabb párbeszédet, a tagság bővítését és aktivitásának fokozását jelölte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!