Kőszeg

2016.01.03. 19:02

Kőszegiek, ilyen a tél nálatok!

Ha kíváncsi Kőszeg történelmi nevezetességeire, a várra és Jurisics térre hóval körítve, érdemes fotósunk képsorozatára kattintania.

Kerekes Béla

Két kőszegi fiú, Csukovics Balázs és Kelemen Barnabás úgy döntött, hogy megpróbálkozik a szánkózással a vékony havon: sikerrel jártak. Miközben ők csúszkáltak, a Vas Népe fotósa, Unger Tamás körbefotózta a történelmi belvárost, amely fehér ruhában egészen más hangulatot ad, mint a fő turistaszezonban. Amint látható, kisgyermekes szülők is elővették a szánkót, miközben a helyiek élvezték a végre megérkezett téli hangulatot.

Sokan örömüket lelték a szombati és vasárnapi havazásban. Az ékszerdobozként is emlegetett, gyönyörű történelmi kisváros? Kőszeg tereit és parkjait is belepte a hó. Kelemen Barnabás (balról) és Csukovics Balázs a szánkót is elővették, és jó levegőn, Kőszegen, a Jurisics-vár tövében „kitaposott” alkalmi szánkópályán töltötték a téli szünet utolsó napjának délutánját 
Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!