Külföld

2012.01.26. 10:55

Kislányuk miatt akarják kilakoltatni őket!

A szomszédok nem tűrnek tovább! Utcára tennék a kis családot Nagy-Britanniában, mert zavarja őket egy kislány?

Vas Népe

Nem mindennapi esetről számolt be egy fiatal anyuka a DailyMail-nek. Ki akarják lakoltatni őket lakásukból, mert a szomszédokot zavarja a kétéves kislányuk. Az az indokuk, hogy a pici lány túl hangos.

Nicola Baylis, az anyuka kétségbeesetten fordult a nyilvánossághoz, hogy megmentse otthonát. A szomszédok azt mondták, el kell költözniük, ha nem tudják csendre inteni gyermeküket.

Nicola nem tudja elhinni, hogy el kell költözniük egy hónapon belül a kislányuk miatt. "Nem hiszem el, hogy hajléktalanok leszünk, mert van egy gyermekem. Skye csak egy gyerek, nem tudja felmérni, milyen hangos, és hogy ezzel zavarna bárkit is. Egyrészt egyetértek a szomszédokkal, de nem kell együtt élniük vele a nap 24 órájában. Igaz, kicsit hangosabban sír, és ha nevet, még harsányabb, szeret énekelni és sokat beszél, dehát egy gyerekről van szó."

Nicola szerint a problémát a túl vékony falak jelentik. Mint elmondta, ő is mindent hall, amit a szomszédok csinálnak, olyan ez az egész, mint egy valóságshow, de ő nem költöztetne ki senkit emiatt.

A pár korábban kénytelen volt aláírni egy "viselkedési szerződést", melyben az állt, az ő felelősségük felügyelni a gyermekre, és hogy ne csapjon olyan nagy zajt.

Egy nevét nem vállaló szomszéd azt mondta, a család nagyon szép, de a kislány túl hangos. Amikor sír, olyan, mint egy felbőgő motor, és órákig képes csinálni megállás nélkül. Megérti, hogy egy kétéves kislányról van szó, de a nyugalmuk érdekében el kell költözniük.

Az anyuka bíróságra vitte az ügyet. Ha a szomszédoknak adnak igazat, hamarosan költözniük kell.

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!