Külföld

2012.09.06. 13:23

Videó - Órákig üldözték a pucér férfit a rendőrök

Kétórás kergetőzés után sikerült elfogni egy férfit az Egyesült Államokban, a Seattle-i városi tónál. A megvadult férfi meztelenül próbált szökni a rendőrök elől.

LiveInfo

A konfliktus azzal kezdődött, hogy a férfi fellökött egy 16 éves lányt és a 19 éves bátyját, utóbbinak az ujja is eltört. Ezután fogott egy hálózsákot és lefeküdt a tópartra, csak a kiérkező rendőrök láttán hagyta abba a békés pihengetést. A hatóság megérkezése után felélénkült, lerúgta magáról a hálózsákot, megszabadult ruháitól és meztelenül a tóba vetette magát és kezdetét vette a hajsza. Kisvártatva a tűzoltók is csatlakoztak a kergetőzéshez. A férfi két órán keresztül sikeresen ellenállt, közben néha a belekapaszkodott egy bójába, vagy a víz alá bukott.

Az ámokfutót végül a fogdába vitték, de a férfi azóta sem hajlandó elárulni kilétet, ezért a rendőrség ujjlenyomat alapján próbálja meg azonosítani.

A meztelenkedő férfi végül elég nagy galibát okozott a tettével, így a támadás és a szeméremsértés miatt is felelnie kell, illetve azért, mert tiltott területre lépett, mikor az üldözés közben átment egy szigorúan védett természetvédelmi területre, a Kacsa-szigetre.

Videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!