Kultúra

2009.10.09. 02:28

A bérlet házhoz megy

Szombathely - A színház Király utcai jegyirodája hétköznapokon 9 és 17 óra között tart nyitva. Sőt: a jegyiroda néha házhoz megy. Például a bíróságra.

Ölbei Lívia

Balikó Adrienn közönségszervező szerdán kitelepült a Szily János utcába : a bíróság épületének könyvtárában várta a bérlet iránt érdeklődőket; sikerrel. Mint mondta, nem ez az első alkalom, hogy a jegyiroda házhoz megy : több munkahelyen is berendeztek már néhány órára mobil irodát , hogy azok a leendő nézők is fölmérhessék a lehetőségeiket, akiknek a nyitvatartási időben nincs idejük útba ejteni a Király utcát. A Weöres Sándor Színház a hét öt napjára - kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat (szombaton délután is) - kínál bérletet. (A vasárnap és a hétfő a pihenő napja.) Az idén a keddi és a szerdai bérletek voltak a legkapósabbak - ezekre az időpontokra már nem is lehet bérletet kapni; jegy természetesen van. Aki ezután vásárol bérletet, a csütörtök, a péntek és a szombat között választhat.

Nagy öröm, hogy élénkült az érdeklődés az ifjúsági bérletek iránt. Tavaly összesen négyszázhuszonnyolc diák váltott bérletet a Weöres Sándor Színházba - az idén máris többen vannak. Még egyszer, emlékeztetőül: a (felnőtt)bérletek vásárlási határideje: november 5-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!