Kultúra

2010.06.23. 12:30

Katie Holmes és Anna Paquim közös diákszerelme

Hamarosan debütál a mozikban Galt Niederhoffer rendező és a Plum Pictures stúdió filmje. A fiatal, ámde neves szereplőgárda jóvoltából ismét egy keserédes történetre számíthatunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szinte törvényszerű dolog, hogy az iskolai (egyetemi) barátságok az idő múlásával egyre halványodó emlékekké lényegülnek át. Ebben a moziban is két néhai szobatárs és barátnő, Laura és Lila (Katie Holmes és Anna Paquin) tíz évvel későbbi találkozásának lehetünk tanui. A két lány tűz és víz: Laura zárkózott és egyedülálló, míg Lila gazdag és igazi társasági ember.

Találkozásuk apropója nem kisebb dolog, mint Lila esküvője. A nagy mennyiségű bor elfogyasztásának hatására a felszínre törnek az évek alatt felgyülemlett sérelmek és a vágyak, s hamar kiderül, hogy ezek forrása egy férfi - méghozzá a vőlegény (Johs Duhamel alias Tom), akin a lányok annak idején megosztoztak.

A baráti társaság a család mólóján egy furcsa játékba kezd, s ennek következményeként mindannyian a vízbe esnek, s a folyó elsodorja őket. Nagy nehézségek árán ismét elérik a szárazföldet szinte mindannyian - csak a vőlegény hiányzik...

Az amerikai mozik szeptemberben kezdik vetíteni a filmet.

Szereplők:

Katie Holmes (Laura)
Anna Paquin (Lila)
Josh Duhamel (Tom) 
Malin Akerman (Tripler)
Elijah Wood (Chip)
Adam Brody (Jake)
Jeremy Strong (Pete)
Candica Bergen (Augusta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!