Kultúra

2011.01.20. 12:16

Anne Hathaway lesz Macskanő az új Batman-filmben

Anne Hathaway játssza Macskanő szerepét az új Batman-filmben - jelentette be szerdán a Warner Bros. filmstúdió. A szuperhőssorozat The Dark Knight Rises című részének forgatása - Christopher Nolan elképzelései alapján - májusban kezdődik, s a főszerepben ismét Christian Bale-t láthatjuk majd.

MTI

Tom Hardy, aki tavaly Nolan Eredet című filmjében tűnt fel, Batman félelmetes ellenfelét, Bane-t játssza majd. Bane egész életét börtönben töltötte, és egy gyógyszerkísérlet alanya volt. A szer különleges erővel ruházta fel, ugyanakkor függővé vált tőle. 

Anne Hathaway a Macskanő szerepével olyan elődök nyomába lép, mint Julie Newmar, Michelle Pfeiffer vagy Halle Berry. A színésznőt, aki két éve a Rachel esküvője című filmben nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott, februárban az Amerikai Filmakadémia díjátadó ceremóniájának háziasszonyaként láthatjuk viszont. A műsorvezetői szerepet James Francóval (127 óra) osztja majd meg.
 
A harmadik Batman-epizód a tervek szerint 2012. július 20-án kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!