Kultúra

2011.03.24. 16:27

Ismét videoklipet forgat a Voler Mouche

Idén tavasszal új videoklipet kezd forgatni a Voler Mouche, mely azonban merőben más technikai kihívás, mint az eddigi két alkotásuk, a Spring Is Here és a Down The Steps.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A klip előkészületei technikai fejlesztéseket is igényelnek, többek között egy kamerakocsi elkészítését. Az eszköz kivitelezésében a szombathelyi Puskás Tivadar Szakképző Iskola nyújt teljes támogatást: biztosítja az anyagot, és építi meg az eszközt. A kamerakocsi építési munkálatai már megkezdődtek: három diák és egy gyakorlati tanár készíti a Savaria TISZK műhelyében.

 

Voler Mouche - Spring is here

 

A zenekar egyelőre nem árult el több részletet a klipről, az viszont biztos, hogy mozgalmas időszaknak néznek elébe. A következő két hónapban folyamatosan koncerteznek a fővárosban, legközelebb március 29-én az A38-as hajón Eric Truffaz előzenekaraként lépnek fel, majd az Ybl-Klubban, az ELTE-napokon és a Silenius Pubban is adnak koncerteket.

 

Voler Mouche - Down the steps

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!