Kultúra

2013.01.16. 20:35

Fábry Sándor jótékonysági esten Vépen

Vép - Fábry Sándor volt a vendég szerdán a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI jótékonysági estjén, amit a Tudás Fája Közalapítvány szervezett.

– Otthonosabb, kényelmesebb iskolát szeretnénk, a bevételt az aula és a folyosók bútorzatára és berendezésére fordítjuk – mondta Bándoliné Pájer Éva diákönkormányzat vezető. – A Tudás Fája Közalapítvány által szervezett est egyben gesztus azok felé is, akik eddig támogatták az alapítványt.

Fábry Sándor a Tudás Fája Közalapítvány szervezésében érkezetta vépi iskolába, hogy segítsen gyűjteni a szükséges bútorokra. Fotó: Szendi Péter

– Istenem, mennyi szép nő van itt Vépen – köszönt be Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház színművésze, mielőtt egy francia sanzont és egy olasz szerenádot énekelt – megtisztelő számunkra, hogy harmonikás barátommal, Peltzer Gézával Fábry Sándor előzenekara lehetünk.

– Az aula gründolása Molnár Istvánné tanárnő nevéhez fűződik, aki háromszor-négyszer elmondta nekem, hogy mi a helyzet, hogy képben legyek – szőtte bele Fábry Sándor a jótékonysági est menedzserét a műsorába, amelynek poénfüzérei között a zacskós tej minden más országban hihetetlen misztériuma is felépült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!