Kultúra

2013.10.27. 18:50

Holdbeli csónakosok

Szombathely - Vasárnap ünnepelte 6. születésnapját a WSSz. A Holdbeli csónakos-díjakat harmadszor, az Opel-különdíjakat először adták át.

Ölbei Lívia

Szórakoztató, pergő gálával ünnepelte meg születésnapját a WS Színház. A műsorszámok között került sor a díjak átadására. Az Opel Szentgotthárd Kft. által fölajánlott különdíjat ugyancsak egy színész, valamint a technikai háttérszemélyzet egy tagja kaphatja meg évente. Ez utóbbiról a társulat színészei döntöttek: az első Opel-különdíjas tehát: Kiss Zoltán világosító; akit mindenki csak Husiként ismer. A színész személyéről internetes szavazás döntött: az első Opel-különdíjas ezek szerint: Balogh János.

A színházi szenátus által három éve alapított Holdbeli csónakos-díjat a társulati szavazás eredményeképpen szintén Kiss Zoltán világosító és Bajomi Nagy György színész kapta meg a 2012/13-as évadban nyújtott teljesítményéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!