Kultúra

2014.05.09. 14:09

Zűrzavaros éjszakák a WSSz-ben

Szombathely - Ha péntek, akkor premier: a Mohácsi-testvérek átiratában, Mohácsi János rendezésében láthatja a Weöres Sándor Színház közönsége Caragiale Zűrzavaros éjszaka című, tényleg fergeteges komédiáját, amelyben múlt századfordulós román kispolgárok csetlenek-botlanak, szeretnek, utálnak, féltékenykednek, öntudatoskodnak, listáznak egy tágas asztalosműhelyben.

Ölbei Lívia

 

Vajon mitől olyan gyanúsan ismerősek? Így búcsúzik a 2013/14-es bérletes évad az Akacs 7-ben. (Bérleten kívül még lesznek előadások: Az arab éjszaka, Cudar világ stb.).

A csütörtöki nyilvános főpróba – úgy is, mint afféle közönségteszt – nagy nevetéseket produkált, péntek este pedig megkezdődött a bérletes széria. A fölszabadultan komédiázó Mertz Tibor, Bajomi Nagy György, Orosz Róbert, valamint Sodró Eliza és Kovács Gergely, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban a kirobbanó Bánfalvi Eszter, aki a Caragiale-komédiában debütál a Weöres Sándor Színházban.

Pénteken tehát megvolt a Zűrzavaros-premier, és most útnak indult a bérletes széria: nagy csinnadrattával szombaton is lesz előadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!