Laza

2011.02.02. 10:15

Tájjelegű kalandpark - humor

Érdekes reklámtáblára figyelhetnek fel az autósok a 8-as főúton haladva. A hatalmas reklámtábla a közeli kalandparkba invitálja az embereket, de ha elnézünk a nyíl irányába, akkor egy tsz-t láthatunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Bakonyban járva, az autóból jól látható hirdetőtáblára lettünk figyelmesek a 8-as főút mentén:
"adventure-park -->"

 Elsőre fel sem tűnik az embernek a vicces összkép, amit az útról láthatunk. Kicsit közelebbről:

 Ebből a nézőpontból ugyanis az látszik, hogy adventure-park jobbra, s ha elnézünk a nyíl irányába, akkor nem mást, mint egy majort láthatunk, egykori tsz-t, szalmabálákkal, traktorokkal és egyébb mezőgazdasági eszközökkel tarkított képet.

Természetesen mindez csak nézőpont kérdése, hiszen a nyíl a közeli útra céloz, amin haladva eljuthatnak a kalandparkba, de kicsit továbbnézve már traktorokat látunk.

Elfantáziálgatva, akár lehetne is egy tájjelegű kalandpark. A városiak arra autózva betérhetnének évszaktól függően egy kis szántásra, vetésre, aratásra, ahol a gyerekek kukoricát morzsolnának, az asszonyok tyúkot vágnának, erősebb idegzetűek pedig disznóólat, pulykaketrecet takarítanának. Manapság úgyis sok gyerekről derül ki, hogy élőben még nem látott haszonállatokat, csak Mehemed történetéből ismeri a tehenet. Természetesen a legelszántabb résztvevők indulhatnának az aranygumicsizmáért: az nyer, akinek sikerül megfejnie bekötött szemmel az összes tehenet, természetesen nehezítésképp a feladat idejére beküldhetnék a karámba Bélát is, a tenyészbikát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!