Lóerő

2013.08.01. 11:38

Legyőzték a Ferrari versenyzőit

Hungaroring - A 28. Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt sajtómeghívót kapott a Ferraritól a PLT gondozásában működtetett Motorsport Csatorna internetes honlap szerkesztője egy rögtönzött verseny erejéig.

Vámosi Péter

A Ferrari motorhome-jának legfelső szintjén lego Challenge-et hirdettek az olasz csapat tagjai, amely során az volt a feladat, hogy mielőbb össze kellett rakni a játékautót és mindezt lehetőleg gyorsabban kellett végrehajtani, mint a Ferrari két pilótája, Fernando Alonso, valamint Felipe Massa. A többnapos megmérettetés kezdőnapján, csütörtökön Alonso és Pedro de la Rosa (tesztpilóta) állította be az alapidőt. Pedro gyorsabbnak bizonyult, 2:45.44-s időt produkált Lego építésből. Fernando azonban teljességgel elveszett az apró elemek között, 4:08.68-as ideje lett, majd viccelve közölte, hogy ez nem teljesen fair, mert Pedronak gyerekei vannak, így ő jártasabb az efféle játékokban.

A hétvége hátralévő részében, szombat délutánig a sajtó képviselőin volt a sor, hogy legyőzzék a Ferrarisokat, és egymást. Pénteken kollégánk is neki látott, nem hiába, hiszen 1.48.97-es idejével az első volt, aki két percen belül rakta össze a kisautót.

Szombaton délután az izgalom a tetőfokára ért a résztvevők között, az utolsó órában folyamatosan javítottak az időkön a résztvevők, végül a Motorsport Csatorna szerkesztője a negyedik helyen végzett 37.12 másodperces idejével, megelőzve a Ferrari mindkét versenyzőjét.

További hírek: mcsatorna.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!