Lóerő

2017.03.30. 15:55

Könyvet írt a bírságokról Pető Attila

A leggyakoribb szabálysértéseket és az elmúlt tíz év 150 KRESZ-módosítását gyűjtötte össze új könyvébe Pető Attila, vagy ahogyan sokan ismerik, a Kreszprofesszor.

VN-információ

Bírságmegelőzési kézikönyv címmel különleges könyvet írt Pető Attila. Összegyűjtötte azokat az eseteket, amelyek kapcsán évente százmilliós nagyságrendű bírságokat fizetünk ki.

Még mindig nagyon gyakori a rutinnal rendelkező vezetőknél a szabálytalan parkolás, a biztonsági öv használatának hiánya, és hogy nem tudják, mikor, milyen feltételekkel kell használni a gyerekülést.

Pető Attila, a Kreszprofesszor, a kézikönyv szerzője Fotó: pr garden

Emellett a könyv tartalmazza az elmúlt tíz év 150 KRESZ-módosítását. Pető Attila 29 esztendeje tanítja a leendő járművezetőket, és ő az első magyar női autósiskola vezetője.

A Kreszprofesszor szakmai segítségével indítottak háromfordulós KRESZ-versenyt is. A játék online teszttel startolt, amit bárki kitölthetett, a következő két fordulóban viszont már csak a legügyesebb 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt.

A második forduló és a döntő április 23-án lesz Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!