turnéra is indul

2020.01.23. 19:23

Hamarosan megjelenik Alicia Keys új albuma

Az énekesnő utoljára négy éve adott ki lemezt.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 12: Singer Alicia Keys wearing Prabal Gurung arrives at the 2019 Billboard Women In Music Presented By YouTube Music held at the Hollywood Palladium on December 12, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / AFP

Fotó: NurPhoto

Alicia Keys, a 15 Grammy-díjas sztár hosszú szünet után végre bejelentette régen várt új albumának megjelenését.

Az új lemez, amely 4 évvel követi Alicia előző kiadványát, „Alicia” címmel fog megjelenni 2020. március 20-án.

A megjelenést egy vadonatúj dal vezette fel, melyet a rajongók már ismerhetnek: az „Underdog” egy különleges videóklippel együtt került kiadásra, mely tökéletesen reprezentálja az album pozitív, életigenlő üzenetét.

Megjelenésekor a dal egyike volt a legtöbbet kért számoknak világszerte, illetve magas hallgatottságot ért el a Spotify listáján is.

Alicia nagyon büszke erre az albumra, és az volt a célja, hogy kiálljon vele az elnyomottak, az „underdog”-ok mellett, de közben megmutassa vidám és energikus oldalát is.

Az albumot egy hatalmas, világkörüli turnén mutatja be, mely az „Alicia – The World Tour” címet kapta és tematikája szoros összhangban áll az album vizualitásával és zenei sokszínűségével.

Alicia így nyilatkozott a közelgő turnéról:

„A szeretet, és az élet ünnepe lesz, tele olyan mágikus energiával, amit csak az élő zene varázsa adhat.”

Az album megjelenését követi majd Alicia Keys új könyve is, amely a „More Myself” címet kapta, és 2020. március 30-án kerül a könyvesboltok polcaira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!