talán ez fordulatot jelent

2021.01.11. 14:00

Fontos előrelépés Madeline McCann ügyében: ebben reménykednek a nyomozók

Nyomozást indított a rendőrség, hogy további részletek derüljenek ki az eltűnt kislány ügyében.

Parents of missing girl Madeleine McCann, Kate (L) and Gerry McCann (R) pose with an artist's impression of how their daughter might look now at the age of nine ahead of a press conference in central London on May 2, 2012 five years after Madeleine's disappearance while on a family holiday in Portugal. Aged three at the time, the artist's impression depicts how Madeleine may now look, based on family photos of her, along with childhood images of her parents. AFP PHOTO / LEON NEAL (Photo by LEON NEAL / AFP)

Fotó: AFP / Leon Neal

A német és a portugál nyomozók új nyomozásba kezdtek. Kihallgatják azokat a tanúkat, akik ismerték és közeli kapcsolatot ápoltak a pedofillal – írta a The Sun.

A jelenlegi gyanúsított egy hannoveri börtönben tölti hétéves szabadságvesztését amiért 2005-ben megerőszakolt egy nyugdíjast Praia da Luz-ban. Aki ugyanarról az üdülőhelyről tűnt el, ahol a kis Madeleine is.

Fotó: Origo

A szakértők ezt nagyon fontos előrelépésnek vélik, és reménykednek benne, a kihallgatások után akár vádat is emelhetnek Christian B. gyanúsítottal szemben. A life.hu azt írja, az üggyel kapcsolatban várhatóan idén tavasszal Lisszabonban találkoznak a német, brit és portugál nyomozók. Akik

abban bíznak, hogy a vallomások új nyomokat tárnak majd fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!