mint két tojás

2021.01.29. 20:00

Kísérteties a hasonlóság! Így fest Diana hercegnőként Kristen Stewart 

Kristen Stewart élete egyik legnagyobb szerepére készül, ugyanis a Diana hercegnőről szóló legújabb filmben ő fogja alakítani a szívek hercegnőjét. Az első fotót Dianaként már fel is töltötte a közösségi oldalára a színésznő.

US actress Kristen Stewart arrives for the special fan screening of Twentieth Century Fox's "Underwater" in Los Angeles on January 7, 2020. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: VALERIE MACON / AFP

Fotó: AFP

Már javában zajlanak a forgatások a legújabb Diana-filmmel kapcsolatban.

A rajongók vegyesen reagáltak a szereposztásra, sokak szerint ugyanis nem Kristen Stewartnak kellene Dianát alakítania, ő azonban mindent megtesz, hogy élethűen mintázza a szívek hercegnőjét – írja az IndieWire alapján a Life.hu.

Ez a film arról a sorsdöntő hétvégéről szól majd, amikor a hercegné rájött, hogy Károly herceggel nincs közös jövőjük, és eldöntötte: belőle nem lesz királynő.

Stewart számára óriási lehetőség Diana megformálása, de úgy tűnik hitelesen tudja majd alakítani, legalábbis, ami a külső jellemzőket illeti.

Diana hercegnő 1995-ben Londonban
Fotó: Johnny EGGITT / AFP

 

Nemrég ugyanis a színésznő feltöltött magáról egy fotót Instagram oldalára, amelyen Diana hercegnőként látható.

Borítókép: Kristen Stewart 2020 januárjában

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!