akármiben nem lehet vacsorázni

2021.01.02. 19:15

Nem rendelhetett, elzavarták az étteremből az olasz fitneszmodellt, mert túl kihívóan öltözött fel

Mondjuk tényleg olyan, mintha valamit elfelejtett volna felvenni...

Egy olasz fitneszmodellt, Martina Corradit megkérték egy ausztrál étteremben, hogy távozzon, mert túlságosan kihívó volt a felsője. A modell és barátja csak inni szeretett volna egyet, és megnézni a tengerparti étteremből a naplementét, de kitessékelték őket – írja a Bors.

A párocska kint szeretett volna leülni, de jött egy pincérnő, aki megkérte őket, hogy inkább bent foglaljanak helyet, mert túl nagy kint a forróság. Miután bent leültek, megint felbukkant a pincérnő, és azt mondta, hogy

vegyen fel egy kabátot, mert ez egy elegáns étterem és nem méltó a helyhez

- De hát most mondta, hogy kint túl meleg van, úgyhogy üljünk le idebent, most meg egy kabátot szeretne rámadni? – kérdezték a felszolgálótól.

A pincérnő erre hívta a menedzsert, aki elmagyarázta, hogy Corradinak valamivel el kell fednie a vállait, különben távozniuk kell. Ők a távozás mellett döntöttek.

A modell megosztotta a sztoriját egy facebookos helyi kibeszélős csoportban, ahova feltöltött egy képet is, milyen felsőben mentek az étterembe, és megkérdezte, tényleg ő most a hülye, vagy az étterem hibázott. A többség az ő pártját fogta. Az étterem pedig azóta elnézést kért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!