Bulvár-celeb

2021.09.05. 12:50

Szörnyű: minden előzmény nélkül összeesett a hercegné, azonnal kórházba kellett szállítani

Rosszul lett, összeesett és kórházba kellett szállítani a monacói hercegnét. Charlène Wittstock már hónapok óta Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg. Úgy tűnik, egy darabig biztosan nem térhet haza.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Továbbra sem sikerül felépülnie orrmelléküregi fertőzéséból a monacói hercegnének, Charlène Wittstocknak. A betegség miatt hónapok óta Dél-Afrikában van, ahol

szerda este minden előzmény nélkül összeesett, kórházba kellett szállítani.

„Időbe telik, míg kiderül, mi a bajom pontosan. Nem mehetek bele részletekbe, de nem is sürgethetem a gyógyulást, szóval október végéig szobafogságban leszek Dél-Afrikában. Jól érzem magam, nagyon jól, egyértelműen egy várakozási játék ez nekem, de egyben remek lehetőség is, hogy jobban megismerjem Dél-Afrikát” – nyilatkozta korábban Charlène.

Charlène Wittstock, monacói hercegné
Fotó: AFP

Bennfentes információk szerint a hercegnét szerda este álnéven vitték be a ballitói Netcare Alberlito Hospital klinikájára, ahol stabilizálták az állapotát, csütörtökön pedig ki is engedték.

Két héttel ezelőtt egyébként négyórás műtéten esett át, melyet mesterséges altatásban végeztek. Azt, hogy a mostani rosszullétéhez az előbbinek mennyi köze van, egyelőre nem tudni – írja a Daily Mail nyomán a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!