Bulvár-celeb

2023.08.25. 20:05

Nem kérdés: Alica a világbajnokság legszexibb atlétája

A világ legszexibb sportolónőjének tartott Alica Schmidt azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a budapesti atlétikai világbajnokságon versenyre hívta a Manchester City norvég sztárját, Erling Haalandot.

Forrás: Instagram

A németek kiválósága, Alica Schmidt felnőtt pályafutása legjobb eredményét érte el, miután a 4×400-as váltóval vasárnap a 7. helyen ért célba a budapesti világbajnokságon. Kevesen tudják, hogy a 23 éves szőke szépség a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund fitneszedzője, így korábban már dolgozott együtt Erling Haalanddal, aki a hihetetlen robbanékonyságának is köszönhetően 53 meccsen 52 gólt lőtt az előző szezonban. A norvég gólgép 2020-ban világrekord közeli időt sprintelt a BL-ben, 60 méteres távot a statisztika szerint 6,64 másodperc alatt teljesítette, a sprint alatt pedig 36 km/h-s végsebességet produkált - írja az Origo.

A német futónő – aki a 400 méteres távot kevesebb mint 55 másodperc alatt futja le – korábban már kihívott, sőt le is győzött egy futballistát Mats Hummels személyében. Ennek kapcsán a vasárnapi döntő után Dagbladet norvég lap feltette Schmidtnek a kérdést, hogy Haalanddal is összemérné-e az erejét, amire ez a válasz érkezett:

 

Nem tudom, talán. Azt hiszem, 400 méteren legyőzném, 200 méteren viszont már nehezebb lenne. De örülnék, ha ez a verseny megvalósulna"

 

– mondta Alica Schmidt, aki megjegyezte, küld meghívót a Manchester City csatárának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!