Felkavaró

2022.05.05. 05:05

Halott csecsemőket találtak egy nőgyógyász házában

Egy sokkos állapotban lévő lomtalanító munkáshoz riasztották a mentőket a Párizs és Versailles között fekvő településen, Ville-d'Avray-ben. Egy lakatlan ház kiürítésével megbízott cég alkalmazottja azután került ellátást igénylő állapotba, hogy az épületben három csecsemő holttestére bukkant, amelyek vödrökben voltak elhelyezve.

A vérfagyasztó leletre a férfi a pincében bukkant rá. Az egyik csecsemő teste formalinban úszott, a másik két kisgyermek teteme teljesen kiszáradt és mumifikálódott.

A ház tulajdonosa korábban egy francia nőgyógyász volt, aki 2014-ben halt meg. A szomszédok szerint az orvos világéletében zárkózott volt, mizantróp életet élt. Senkivel nem váltott szót és senkit nem engedett be az otthonába.

Egy környékbeli elmondta, hogy bár több mint 25 éve élt a férfi szomszédságában, mégsem látta egyetlen alkalommal sem a ház gazdáját. 

A nanterre-i ügyészség nyomozást indított az ügyben, igazságügyi orvosszakértők vizsgálják a gyermekek halálának pontos okát - írja az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!