Nagy a baj

2017.10.02. 17:29

Ribéry hónapokra kidőlt

Franck Ribéry, a Bayern München 34 éves francia labdarúgója térdszalagszakadást szenvedett, emiatt hónapokig harcképtelen lesz.

A támadó a Hertha BSC elleni vasárnapi bajnokin próbálta meg úgy megállítani a labdát, hogy rálép, ám a játékszer kicsúszott a lába alól, a térde pedig megbicsaklott.

Ribéry az esetnél azonnal a térdéhez kapott, és le is kellett cserélni. A bajor klub honlapján megjelent hétfői közlemény szerint műtétre nem lesz szükség, de a játékosnak hetekig sínben lesz a lába. Arra később derül fény, hogy pontosan mikor kezdheti újra az edzéseket.

A francia a világbajnok kapus, Manuel Neuer után a második kulcsember, akit hosszú ideig nélkülöznie kell a münchenieknek.

A Bayern vasárnap 2-2-es döntetlent játszott Dárdai Pál csapatának otthonában, és címvédőként hét forduló után öt pont a hátránya a listavezető Dortmundhoz képest a bajnokságban.

Borítókép: Franck Ribéry, a címvédő Bayern München francia légiósa a Hertha BSC elleni mérkőzés kritikus pillanatában.

AFP PHOTO / Odd Andersen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában