újságírói voksok

2020.12.21. 09:10

Megválasztották Németország legjobbjait

A jégkorongozó Leon Draisaitl lett az év férfi sportolója Németországban, a nőknél az atléta Malaika Mihambo, a csapatoknál pedig a Bayern München végzett az élen.

Niklas Suele (on behalf of FC Bayern Munich (Soccer | Team of the Year 2020)). GES / Sportsman of the year 2020, December 20th, 2020 EMBARGOING PERIOD for electronic media, internet, social media: Sunday, December 20th, 2020, 10:30 pm! Sport: Award Sportspeople of the year: 'Sportsman of the year 2020' Gala, Baden-Baden, Germany, December 20, 2020 | usage worldwide

Forrás: AFP / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance

Fotó: Markus Gilliar

Az online szavazáson 960 sportújságíró véleménye alapján alakult ki a végeredmény.

Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a legjobb játékosnak választott Draisaitl (Edmonton Oilers) nagy fölénnyel lett első.

A távolugró Mihambo, aki 7,03 méterrel vezeti az idei világranglistát, egymás után másodszor bizonyult a legjobbnak.

A csapatoknál egyértelmű volt a Bayern München labdarúgóinak fölénye, Hansi Flick irányításával a bajor sztárgárda mindent megnyert, a bajnokságot, a kupát, a Bajnokok Ligáját és az Európai Szuperkupát.

Forrás: MTI

Borítókép: Niklas Süle képviselte a münchenieket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában