Még lábadozik

2022.01.01. 13:00

Kihagyja az Australian Open melbourne-i felvezetőjét Emma Raducanu

A 19 éves brit játékos december közepén közölte, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, és a melbourne-i szereplés még túl korai a számára.

Ezen a héten még nem játszik Melbourne-ben az ausztrál nyílt teniszbajnokság egyik ottani felvezető viadalán sem a US Open-bajnok Emma Raducanu.

A 19 éves brit játékos december közepén közölte, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért nem vesz részt abu-dzabi bemutató tornán.

Az otthoni karanténból azóta már kijöhetett, de úgy fogalmazott, a melbourne-i szereplés még túl korai a számára. Jelen állás szerint kicsit később, a jövő heti, sydneyi tornán már ott lehet a január 17-én kezdődő Australian Open előtt.

Raducanu tavaly szeptemberben alaposan meglepte a világot azzal, hogy szettveszteség nélkül - 44 év után első brit női játékosként - megnyerte az év utolsó Grand Slam-tornáját. A világranglista 343. helyéről kezdte és a 19. pozícióban zárta az évet, melynek eredményeként a női versenyeket szervező WTA az év újoncává választotta.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában